Áraink

Az alábbi árlista 2020. augusztus 1-jétől visszavonásig érvényes,
és a napközbeni ellátás bruttó térítési díjait tartalmazza.


A lenti árak tanévre kötött ellátási szerződés esetén érvényesek, állami normatív támogatásra jogosult gyermekek esetében. 

Egyéb esetben egyedi árat adunk, nyugodtan érdeklődjetek elérhetőségeinken.

HAVI GONDOZÁSI DÍJ 

(étkezés nélkül, teljes napra)   


                      
heti 3 nap     60,000 Ft
heti 4 nap     70,000 Ft
heti 5 nap     80,000 Ft

Étkezés napidíja: 1,200 Ft 

(napi 3x vagy 4x étkezés, házi koszt)

Regisztrációs / befogadási díj: 25,000 Ft

Beiratkozáskor, a hely lefoglalásakor fizetendő az első havi díjjal és a kaucióval együtt, magában foglalja a beszoktatással járó többlet feladatok költségét is.

Délutáni felügyelet 17:00 óra után: minden megkezdett 30 perc: 2,500 Ft

Kaució: 1 havi gondozási díj, mely az utolsó hónapban használható fel

Fizethető két részletben is: az első és a második havi gondozási díjjal egyidőben.

Idő előtti felmondás esetén: kaución felül 1 havi gondozási díj fizetendő (60 napos felmondás él a határozott idejű ellátási szerződésünk esetén, a felmondási szándékot időben jelezve természetesen semmiféle többlet fizetési kötelezettség nincsen, csak a felmondásig fennmaradó időre eső alap költségek.)    

Eseti egész napos ellátás étkezéssel (időszakos gyermekfelügyelet):   

egész nap: 10,000 Ft    délelőtt: 8,000 Ft    

Ez a szabad helyek függvényében vehető igénybe, minimum 2 nappal előre kell lekötni és előre kifizetni, lemondás esetén nem jár vissza, és maximum heti 2 napra lehet igénybe venni.

 

EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK

Az alap gondozási díj cafeteria terhére 100%-ban elszámolható céges számlára.

A munkába visszatérők 40.000 Ft-os támogatását (GINOP-5.3.11-18) igénybe lehet venni, amennyiben a feltételeknek a Szülő megfelel.

A heti 2, 3 vagy 4 napra beiratkozott gyermekek a szülővel kötött megállapodásban megjelölt napokon vehetik igénybe az ellátást. Egyéb napokon a szabad helyek függvényében, térítési díj ellenében (5,000 Ft + étkezés) tudjuk őket fogadni. A mulasztott napok más időpontban történő pótlására nincs lehetőség.

Az ellátás díjából hiányzás esetén pénzvisszatérítésre nincs módunk, mivel ez a gyermek fix helyének biztosítására szolgál. Az ebéd térítési díja, amennyiben a hiányzást előző munkanap reggel 9 óráig jelzik, a következő havi étkezési díjból jóváírásra kerül.

A havi gondozási díj 20 munkanapos hónapokkal van kalkulálva. Amennyiben a hónapban több munkanap van, az nem változtatja meg a fizetendő havi díjat, hanem az így összegyűlt többletnapok a karácsonyi szünetben és szombati munkanapokkor vagy nyári záráskor kerülnek beszámításra, így ezekben az időszakokban is teljes havi gondozási díj fizetendő.

        
A fenntartó Fenyvesligeti Sündörgő Nonprofit Kft. az árváltozás jogával évente kettő alkalommal élhet (általában augusztus-szeptember és január).