top of page

Áraink

Az alábbi árlista 2024. március 1-jétől visszavonásig érvényes,
és a napközbeni ellátás bruttó térítési díjait tartalmazza.


A lenti árak nevelési évre (tanévre) kötött ellátási szerződés esetén érvényesek, állami normatív támogatásra jogosult gyermekek esetében. 

Egyéb esetben egyedi árat adunk, nyugodtan érdeklődjetek elérhetőségeinken.

HAVI GONDOZÁSI DÍJ 

(étkezés nélkül, teljes napra)   

                      
heti 3 nap     73,000 Ft
heti 4 nap     85,000 Ft
heti 5 nap     97,000 Ft

Étkezés napidíja: 2,000 Ft 

Diétás étkezés napidíja: 2.350 Ft (csak szakorvosi igazolással)

(napi 4x-i étkezés, házi koszt)

Regisztrációs / befogadási díj: 40,000 Ft

Beiratkozáskor, a hely lefoglalásakor fizetendő az első havi díjjal és a kaucióval együtt, magában foglalja a beszoktatással járó többlet feladatok költségét is.

Felügyelet 08:00 előtt és 16:00 óra után: minden megkezdett 15 perc: 750 Ft

Kaució: 1 havi gondozási díj, mely az ellátás rendes megszűnése esetén az utolsó hónapban használható fel.

Fizethető két részletben is: az első és a második havi gondozási díjjal egyidőben.

Idő előtti felmondás esetén: kaución felül 1 havi gondozási díj fizetendő (60 napos felmondás él a határozott idejű ellátási szerződésünk esetén, a felmondási szándékot időben jelezve természetesen semmiféle többletfizetési kötelezettség nincsen, csak a felmondásig fennmaradó időre eső alap költségek.)    

 

EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK

Az alap gondozási díj cafeteria terhére 100%-ban elszámolható céges, vagy a szülő nevére szóló számlára. Egyeztessünk a számla részleteiről, ha erre szükség van.

A munkába visszatérők 40.000 Ft-os támogatásáról várjuk a kiírást, ezt is igénybe lehet venni, amennyiben a feltételeknek a Szülő megfelel. Legutóbbi info: https://www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20240222/itt-a-megujult-bolcsodei-tamogatas-mutatjuk-mikortol-kinek-mekkora-osszeg-jarhat-akar-visszamenoleg-is-1147306

A heti 3 vagy 4 napra beiratkozott gyermekek a szülővel kötött megállapodásban megjelölt napokon vehetik igénybe az ellátást. Egyéb napokon előzetes bejelentkezést követően, a szabad helyek függvényében, térítési díj ellenében (8,000 Ft étkezéssel együtt) tudjuk őket fogadni. A mulasztott napok más időpontban történő pótlására nincs lehetőség.

Az ellátás díjából hiányzás esetén pénzvisszatérítésre nincs módunk, mivel ez a gyermek fix helyének biztosítására szolgál. Az ebéd térítési díja, amennyiben a hiányzást előző munkanap reggel 9 óráig jelzik, a következő havi étkezési díjból jóváírásra kerül.

A havi gondozási díj 20 munkanapos hónapokkal van kalkulálva. Amennyiben a hónapban több munkanap van, az nem változtatja meg a fizetendő havi díjat, hanem az így összegyűlt többletnapok a karácsonyi szünetben és szombati munkanapokkor vagy nyári záráskor kerülnek beszámításra, így ezekben az időszakokban is teljes havi gondozási díj fizetendő.

        
A fenntartó Fenyvesligeti Sündörgő Nonprofit Kft. az árváltozás jogával évente kettő alkalommal élhet (általában augusztus-szeptember és január).

bottom of page