Jelentkezés, felvétel

2020 őszére is várjuk a jelentkezőket!

Jelentkezés

Családi bölcsődénkbe a szabad helyek függvényében a jelentkezés folyamatos. A családi bölcsik egyik fő előnye a rugalmas alkalmazkodás a családok igényeihez, és sokan részmunkaidőben mennek vissza dolgozni, vagy főként azért hozzák a csemetét, hogy ismerkedhessen a közösségi léttel és nincs szükségük heti 5 napos felügyeletre, ezért különböző változatokat dolgoztunk ki, melyekből a családok tetszés szerint választhatnak. Heti 2, 3, 4 vagy 5 napra várjuk a gyermekeket. Családi bölcsődénk 8-13 óráig van nyitva, de lehetőség van délutáni gyermekfelügyeletre is, 17 óráig.

Arra viszont próbáljuk ösztönözni a családokat, hogy lehetőség szerint fix napokat válasszanak, mivel másképp nagyon nehéz megszervezni az életünket. Tehát járhat a gyerkőc például csak heti 3 napot, de lehetőség szerint mindig ugyanazokon a napokon jöjjön (a helyek függvényében, megbeszélés szerint).

Az aktuális árakat itt találjátok.

2020/21-es tanévre fontos információk itt olvashatók!

Letölthető jelentkezési lap (emailben küldjétek Rékának!)

Bővebb információért keressétek
Domonics Rékát:

06-30-591-6424

Gyakran ismételt kérdések

Be kell jelentkeznem az első találkozás előtt?


Igen, kérjük, hogy az első találkozás előtt mindenképp jelentkezz be! Erre azért van szükség, hogy felkészülten tudjunk fogadni, minden érintett munkatárssal tudjatok találkozni, valamint azért, hogy egyszerre csak 1-2 családdal találkozzunk, ne legyenek ütközések. Emellett számunkra a legfontosabb azoknak a jó kedve (és védelme), akik már hozzánk járnak, akik már bizalmat szavaztak nekünk. Mindenképpen felborítja a napirendjüket, a biztonságérzetüket ezeknek a piciknek, ha ismeretlenekkel találkoznak délelőtt és folyamatosan borul a kis megszokott rutinjuk.
Beugorhatunk csak úgy, ad hoc jelleggel ismerkedni?


Nem, sajnos így nem áll módunkban új jelentkezőket fogadni. Mindenképpen szükséges a telefonos bejelentkezés, a fent említett okok miatt.
Mikor tudunk ellátogatni hozzátok, és mi fog akkor történni?


Bejelentkezés után, előre egyeztetett időpontban, általában hétköznap délután. Első alkalommal körbesétálunk a bölcsiben, lehet ismerkedni a hellyel, a játékokkal, a gondozó nénikkel, és persze a gyerekekkel. Megtárgyaljuk a legfontosabb kérdéseket. És mivel délután szoktunk találkozni, a pici rögtön azt látja, hogy mindenkit szépen sorban hazavisznek, ezért könnyebben és hamarabb kialakul a bizalma a bölcsi iránt. Aztán majd ha ő is bekerül a bölcsibe reggel, lesz hivatkozási alapunk, hogy érte is jönni fognak. :) taktikák, kérem szépen...
Mit hozzunk az első találkozásra?


Az ismerkedést nagyban megsegíti az Információs Adatlap, melyet innen tölthettek le. Ezt kérjük, hogy vagy kitöltve hozzátok el magatokkal, vagy a helyszínen töltsétek ki az első találkozás alkalmával. Minket is segít abban, hogy jobban megismerjük a gyermeket, valamint a gyermek későbbi hivatalos felvételéhez szükséges nélkülözhetetlen adatokat is tartalmazza.
Hogyan tovább, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak?


Ez esetben megállapodást kötünk és elkezdődik a beszoktatás. Ennek menetét, hogyanját minden esetben egyedileg beszéljük meg, a család és a gyermek igényeihez igazodva. Egy-két dolgot viszont mindenképpen fontosnak tartunk megemlíteni, ezt megírtuk a blogban, a beszoktatásról szóló cikkünkben, ITT.

© 2020 by Olajfacsemete Családi Bölcsőde, Sündörgő Családi Bölcsőde

  • White Facebook Icon