Jelentkezés, felvétel

2020 augusztus-szeptembertől  jelentkezőknek

open-4033043_1280.jpg

Jelentkezés

Hurrá! 2020 szeptemberétől elindul a várva várt angolos csoport! A Rhyme Time módszer lehetőséget kínál arra, hogy nagy figyelmet fordíthassunk az anyanyelvünkre és az angolra, mint második nyelvre is. Így a magyar és angol nyelvű játék, meseolvasás, torna és egyéb tevékenységek a mindennapjaink részét képezik majd.

 

Biztosak vagyunk abban, hogy szívesen vesztek részt abban az angol programban, amely úttörőnek számít Magyarországon. Nálunk indul az első hivatalos Rhyme Time angol zenebölcsődei nevelési program.

 

Sok év intenzív Rhyme Time és Jump&Fun angol foglalkozás, otthoni angol nyelvátadási program és számos szakértő tapasztalatát építjük be a bölcsődei angol programunkba. Részletek lent!

A beszoktatást az előző évek tapasztalatai alapján augusztusra szeretnénk időzíteni, így kérünk minden kedves érdeklődőt, hogy minél hamarabb vegye fel a kapcsolatot, hogy biztosítani tudjuk a helyét és megbeszélhessük a beszoktatás menetét, valamint hogy megkaphassa az early bird kedvezményeinket :-)

Az aktuális árlista itt található.

Bővebb információért keressétek
Domonics Rékát:

06-30-591-6424

Gyakran ismételt kérdések:

EARLY BIRD KEDVEZMÉNYEK!

Happy Children

2020 június hónapban jelentkezők és befizetők számára a befogadási díjat (25.000 Ft) teljes egészében elengedjük!

2020 júliusában jelentkezők és befizetők számára a befogadási díj 50%-át (12.500 Ft) elengedjük!

Rékának küldjétek a jelentkezési lapot emailben!

Angolos csoport és

Rhyme Time angol zenebölcsi foglalkozások

2020 szeptembertől

KMO-Reka-1-kicsi.jpg

Éljen! A nagy szülői érdeklődésre tekintettel, INDUL az angolos bölcsődei csoportunk! Megfelelő létszámú jelentkező esetén (minimum 5 fő)  heti 3 délelőtt
Domonics Réka senior Rhyme Time és Jump&Fun oktató
és a családi bölcsi egyik alapítója vezetésével
a kisgyermekek játékosan, és mégis hatékonyan ismerkedhetnek az angol nyelvvel, a Rhyme Time angol zenebölcsi módszertani alapjain,

2020 szeptemberétől.

A részletekkel kapcsolatosan görgess lejjebb, és keresd bátran Rékát

telefonon vagy emailben!

Ismerd meg Réka angol oktatói hitvallását, és szeretetteljes, sziporkázó személyiségét!

 

Itt meghallgathatsz egy rádióinterjút Rékával és Gulácsi Annamáriával, a Rhyme Time vezető tanárával és a módszer fejlesztőjével.

Réka folyamatosan képzi magát a kisgyermekek nevelését illetően. Olvasd el egyik hasznos cikkét: Tanulási stílusok és Rhyme Time és Jump&Fun módszerek kapcsolata.

És itt egy cuki videó, amit 2018 karácsonyára készített Réka Hannával és Fannival:

Angolos csoport tudnivalók:

1.

Ott sem kell lenned, gyermeked mégis játékosan szívja magába az angolt. Nem kell délután külön foglalkozásra vinned, itt helyben megkapja az életkorának megfelelő játékos angol foglalkozást. Nem győzöl majd csodálkozni, amikor angolul kezd el dudorászni, énekelni a kicsi :) Persze örülünk, ha otthon is folytatjátok, sőt biztatunk is erre, és kaptok is hozzá segítséget.

2.

Ajándékba kaptok havi egy délutáni közös Rhyme Time foglalkozást (előre kijelölt időpontban), hogy a Szülők se maradjanak ki a jóból! Együtt éneklünk, mondókázunk angolul, így tudni fogjátok, mit kezd épp dudorászni otthon a lurkó :)

3.

Emellett természetesen Te, Szülő is folyamatos támogatást kapsz az otthoni angolozáshoz, például rengeteg ingyenes segédanyagot, és személyes (online) segítségnyújtást is adunk, ha szeretnéd otthon is folytatni. Ez nem tanulás, tanítás, hanem játékos nyelvelsajátítás és nyelvátadás! Teljesen máshogy működik mint később az iskolában.

4.

A legjobb eredeti angol gyermekkönyvekből is olvasunk, használjuk majd a bölcsiben, melyekhez ti is jelentős kedvezménnyel juttok majd hozzá.

5.

Egy Rhyme Time baba-mama angol zenebölcsi foglalkozás ára 1500 Ft, mely 30 percnyi éneklést, közös játszást foglal magába alapesetben a szülők és/vagy nagyszülők részvételével, jellemzően délelőtti vagy esti órákban.

6.

Ugyanezért az összegért gyermeked két-háromszor annyi angolt, napi 1-1.5 óra foglalkozást, játékot kap a bölcsiben, heti 3 délelőtt (a tervek szerint kedd-szerda -csütörtök lesz az angolos nap, de ez még változhat).

7.

Mindezt bevezető áron, az első 5 jelentkezőnek csupán havi 20.000 Ft-ért (a bölcsis alap költségeken felül).

Részletekért hívd Rékát!