top of page
  • Writer's pictureRéka Domonics

Egyre többen érdeklődtök

Kedves Érdeklődők és Szülők!

Lesz egy kérésem :) Egyre többen érdeklődtök és jelentkeztek, hogy januártól/februártól/tavasztól/ősztől szeretnétek jönni, aminek nagyon örülünk! Ez azt is bizonyítja, hogy akik már elbúcsúztak tőlünk és ovisok lettek, ezek szerint jó hírünket viszik (remélhetőleg azokkal együtt, akik nemrég kezdtek el hozzánk járni). Nagyon köszönjük, igyekszünk ezt a jövőben is megszolgálni.

Viszont egyre nehezebben tudom követni, hogy ki mikor telefonált / írt emailt / kérdezett a játszótéren vagy boltban...

Ezért ezúton is kérem az érdeklődőket, hogy amennyiben szándékotok még mindig él és komolyan szeretnétek hozzánk járni valamikor a jövőben, dobjatok újra egy emailt nekem (domonics.reka@gmail.com), hogy valamennyire átlássam a jövőt és felvegyük újra a kapcsolatot. Össze kell hangolni az igényeket a lehetőségekkel, mert a helyek száma véges... :) És akik már hozzánk jártok: Kérlek, hogy ha ismertek olyan családot, akiről tudjátok, hogy majd valamikor szeretne jönni, jelezzetek nekik, hogy írjanak nekem egy gyors bejelentkező emailt!

Szeretném, ha írásban is meglenne minden, mert van, akivel csak telefonon beszéltem és nem sikerült még találkoznunk, de szó elszáll, írás megmarad - könnyebben vissza tudom keresni, és egyébként is jó, ha megvan... Persze, már rég elkezdtem írni egy "érdeklődők listáját", ahova felveszem a telefonálókat is, de mivel nem vagyok mindig gépközelben és nagyon sok a dolgom is, előfordulhatott, hogy esetleg valaki kimaradt. Ezt még igazából nem nevezném várólistának, de előbb-utóbb átminősítem azzá, ha ennyien érdeklődnek továbbra is. Akkor viszont tényleg jó, ha megvan írásban, a későbbi viták elkerülése érdekében.

Szóval kérlek, írjatok! Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! :)

Réka (néni)


10 views0 comments
bottom of page