top of page
  • Writer's pictureRéka Domonics

Igyekszünk feléleszteni a honlapot

Kedves Szülők és Érdeklődők,


Manapság szinte egyáltalán nem volt időm a honlappal foglalkozni, és ez látszik is. Nagyon rég posztoltunk ide, és facebookra is. Sokszor eszembe jutott, hogy biztos szívesen olvasnátok egy-egy történetet a gyerekekről, vagy kézműves ötletet (tudtommal a sünigyurmás recept nagyon népszerű bejegyzés volt, sokan olvastátok), vagy akár egy-egy hasznos általános cikket, stb.


Az elmúlt majdnem négy évben egy személyben intéztem az alap adminisztrációt a bölcsivel kapcsolatosan is, és közben más feladatok, projektek is futottak párhuzamosan a család mellett, ami 3 kisgyermek mellett tudjátok, hogy nem épp a rengeteg szabadidőről híres... Telefonon mindig elérhetőek voltunk, vagyunk, de eddig a honlap sajnos az utolsók között szerepelt a prioritási listámon, mindig volt valami fontosabb, sürgősebb intézendő.


Most viszont a jövőben tervezünk a honlapon is aktívabbak lenni, hogy könnyebben tudjatok bennünket itt is követni. Legkisebbünk is ovis lett, egyre kevesebbet betegeskednek a gyerekek, egyre több időm van végre újra felvenni a fonalat mindenhol... (haha... így sincs sok, de sebaj, majd kitalálunk valamit).


A kérdésünk most az, hogy miről olvasnátok szívesen? Milyen tartalmakat vártok itt és/vagy facebookon? Írjatok nekünk, és meglátjuk, mi fér bele és hogyan tudjuk ütemezni a dolgokat :) köszönjük a türelmeteket <3 


Réka (néni)

0 views0 comments
bottom of page