top of page
  • Writer's pictureRéka Domonics

Új telefonszám!

Kedves Mindenki!

Elnézést, hogy csak most sikerül, hosszú ideig nem tudtam ezzel foglalkozni, aztán nem sikerült belépni a honlapra, saját bénázásomnak köszönhetően, de ma este újra szárnyra kaptam, és végre sikerült! Lényeg, hogy a főoldalon is hamarosan megváltoztatjuk, de hátha itt is látjátok: megváltozott a telefonszámunk!

Ezentúl kérünk Benneteket, hogy Zsuzska nénit keressétek, és ne engem (Réka nénit), mert az újakkal való kapcsolatfelvételt és a szülőkkel való kapcsolattartás feladatait is ő vette át tőlem. Mindent átlát, mindent tud, mindent meg lehet vele beszélni :) Szóval kérlek, első körben őt hívjátok, én csak felesleges lépcső volnék ebben a folyamatban. :) 

Zsuzska néni száma: +36-30-720-7018. Email címét pedig megadja, ha szükséges, de jobban szeretünk telefonon kommunikálni, mert személyesebb és közvetlenebb úgy a kapcsolatfelvétel.

Köszönöm, és elnézést mindenkitől, aki folyton engem hívott az elmúlt pár hétben, de nagy meglepetésére rögtön Zsuzskához irányítottam... Remélem, a főoldalon is hamarosan sikerül kicserélni a telefonszámokat, de az egy kicsit bonyolultabban megy... Persze ha kedvetek van csacsogni, hívhattok engem is bátran, de vigyázzatok, nagyon sokat tudok beszélni, és bölcsis témákban nem nyilatkozom, hanem egyből Zsuzskához irányítalak...

Köszi <3 Réka néni 


1 view0 comments
bottom of page